Deel dit artikel ‹ Terug

Navarone akoestisch te Roepaen in Ottersum

Geplaatst op: woensdag 6 november 2013


Navarone laat zich van een andere kant zien!
Navarone is een Nederlandse rockband met de wortels in Nijmegen. De gezamenlijke liefde voor de scheurende 70's is de basis voor hun hechte collectief, maar juist de moderne en brede interpretatie daarvan, maakt de muziek van Navarone uniek en veelzijdig. Afgelopen jaar ging het hard met Navarone, in 2012 brachten ze hun debuutalbum ‘A Darker Shade Of White’ uit, deze werd bestempeld tot een van de beste rockalbums van de laatste jaren. In maart speelden ze nog bij Roepaen en stonden voor een uitverkocht huis.

21 december komt Navarone terug naar Roepaen maar laat zich dit keer van een heel andere kant zien met een exclusieve akoestische show in de Kapel. Voor deze gelegenheid tovert de band hun repertoire om tot dromerige liedjes, wilde tango's, rootsy kampvuursongs en onconventionele bombast. Naast songs van A Darker Shade Of White, zal de band ook compleet nieuwe composities ten gehore brengen, vergezeld door een harpiste, een strijkerskwartet en diverse gastmuzikanten van topniveau.

De akoestische show ontstond in september 2012 toen werd Navarone door Kapelsessies Nijmegen gevraagd om een akoestische opname te maken. Voor deze sessie trommelde de band een aantal strijkers op en speelde een fantastische sessie met veel complimenten als resultaat. Dat smaakte naar meer en dus besloot de band een akoestisch concert te geven. In september dit jaar was de try-out en stond Navarone met gastmuzikanten voor een uitverkocht huis in Natuurtheater Kersouwe. Bij Roepaen doen ze dit nog eens over met maar liefst twee voorstellingen achter elkaar!

Navarone akoestisch | zaterdag 21 december | 17.00 uur & 21.00 uur | € 20


Nadere informatie
Marketing Roepaen Podium
Lotte Kuijpers
pr@roepaen.com

Programmeur Roepaen Podium
Chris Tangelder
0485 - 516070
advertentie