Deel dit artikel ‹ Terug

Spannende Avondrit Autotourtocht

Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2013


Spanning bij autotourtocht Boxmeer

Elk jaar flikken Dille en De Ponti het weer: ze organiseren voor de rittensportliefhebbers een leuk, spannend en vooral bijzonder ritje. Je komt om 19.30 uur bij elkaar en het enige wat je weet is dat je een team (chauffeur en kaartlezer) en een auto bij je moet hebben. Een zaklamp kan handig zijn.

Wat voor tocht er gereden gaat worden is elk jaar een verrassing: zowel naar het type als naar route en afstand. Wat je wel weet is dat de cracks onder de liefhebbers het even moeilijk hebben als de beginners, en dat een Volkswagen Kever uit 1967 net zoveel kans maakt als een ultra moderne BMW… Om 20.00 uur ga je aan rijden en 1½ uur later is het weer gedaan en heb je nog tijd om terug te kijken naar een leuke avond en kun je sterke verhalen uitwisselen. Deelnemen: geef je dan z.s.m. op bij info@ascboxmeer.nl. Dan garanderen we je deelname. Voor lieden die zich aan de start melden en niet ingeschreven hebben: dan zijn er slechts een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar.

Inschrijfgeld: € 7,50; voor ASC-leden € 5,00. Startlocatie: HR ‘De Baronie’, Spoorstraat 74 te Boxmeer. Datum: vrijdag 1 november; aanvang 19.30 uur.

Lokatie
Boxmeer De Baronie


Website
www.ascboxmeer.nl
advertentie