Deel dit artikel ‹ Terug

Geslaagde actie weekmarkt Boxmeer

Geplaatst op: dinsdag 10 september 2013


Meer bezoekers en blije winnares

Om het 50-jarig bestaan van de weekmarkt in Boxmeer te vieren heeft de marktcommissie een actie gehouden met als hoofdprijs een auto. Eind mei is de actie gestart en bij iedere besteding van tien euro op de markt werd een kaart overhandigd welke ingevuld gedeponeerd kon worden in een bus op de markt. De actie liep tot 4 juli j.l., kort daarna heeft burgemeester Van Soest het winnende ‘lot’ getrokken.

Afgelopen week heeft Mark Lenkens namens Kia Dealer Wassink Opgenoort Boxmeer de sleutels aan de winnares overhandigd: "Geweldig dat wij als dealerorganisatie ons mooie merk mochten promoten via deze actie. Uiteraard feliciteren wij de gelukkige winnares met de mooie Kia Picanto." Winnares Ina toonde zich uiterst gelukkig met de prijs: "een droomauto met precies de juist kleur en helemaal een vrouwenauto". Met trots reed zij in haar gloednieuwe auto weg.

Namens de marktcommissie geeft Klaas van Dunschoten aan dat het aantal bezoekers van de weekmarkt meetbaar is gestegen de laatste weken, daarmee kan hij spreken van een geslaagde actie. Ook wethouder Willy Hendriks-van Haren kijkt met plezier terug op de wijze waarop de viering van het 50-jarig bestaan van de markt heeft plaatsgevonden.

Zo was het voor alle partijen een bijzondere en geslaagde actie. De jubileumactie van de weekmarkt Boxmeer werd ondersteund door de gemeente Boxmeer, Wassink Opgenoort en De Maas Driehoek.
advertentie