Deel dit artikel ‹ Terug

Opbrengst jubileumactie FysioSupport voor De Ladder Mill

Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2013


Dit jaar bestaat FysioSupport 10 jaar. Ter gelegenheid hiervan werd als onderdeel van de jubileumacties een goed doel in de regio gesteund. De fysiotherapiepraktijk werd in 2003 door Fernand van der Doelen en Coert Comans opgezet en is gevestigd in het pand van Fitland XL aan de Hoogveldseweg in Mill.

Jubileumactie
Gedurende 10 weken ging bij iedere nieuwe patiënt €10,- van de eerste behandeling (van het reguliere fysiotherapietarief) naar de jubileumactie van FysioSupport. Een deel van het bedrag werd gebruikt om Stichting de Ladder te steunen. Daarnaast kreeg iedere nieuwe patiënt(e) een leuk presentje dat ontworpen en gemaakt is door Hanny van Woezik. Het is een uniek symbool en een blijvende herinnering aan het initiatief.

Onlangs werd een cheque overhandigd aan Stichting De Ladder Mill. De opbrengst van de jubileumactie van FysioSupport voor De Ladder Mill was 1570,00 euro. Dit bedrag kan de familie Swartjes en de familie Jans besteden aan het realiseren van hun initiatief. Dat is het creëren van kleinschalige woonvorm voor jongeren met een verstandelijke beperking en intensieve zorgvraag. Dit doen zij op de locatie van de voormalige brandweerkazerne aan de Stationsstraat in Mill. Eind dit jaar zijn de bouw- en verbouwwerkzaamheden afgerond.

Wilt u meer weten over de diensten van FysioSupport? Zie dan de site www.fysiosupport.com
advertentie