Deel dit artikel ‹ Terug

Optreden Charl Delemarre + Macondo Dust Band

Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013


Zomer@Roepaen Charl Delemarre + Macondo Dust Band | zondag 7 juli | 14.00 uur | gratis entree | singer songwriter, blues, folk

In het zonnetje, onder het genot van een biertje, heerlijk genieten van een concert in de buitenlucht. Ook deze zomer staan er weer zomerse zondagssessies in de agenda. Sessies waarbij onbekend talent je helemaal in zomerse sferen zullen brengen.

Deze keer: Charl Delemarre + Macondo Dust Band  

Charl Delemarre?is 22 jaar en woont momenteel in Rotterdam. Na het afronden van zijn Havo-opleiding bond hij zijn koffers op een motor om van Zuid-India naar de Himalaya te rijden. Sindsdien houdt Charl zich alleen nog maar bezig met de muziek.? Via de muziek uit Delemarre de verhalen en zijn gevoelens. Die kan hij namelijk pas echt verwerken en overbrengen als ze vertaald zijn naar? muziek. Zo schrijft hij over zijn eigen emoties, maar ook over het contrast tussen armoede en rijkdom. In de westerse wereld rennen mensen volgens hem vaak zonder pauzes door het leven en zijn mensen soms zo "verstrikt in hun eigen werkelijkheid dat ze falen schoonheid te zien". 

Nadere informatie
Marketing Roepaen Podium
Lotte Kuijpers
r@roepaen.com

Programmeur Roepaen Podium
Chris Tangelder
0485 - 516070