Deel dit artikel ‹ Terug

Werken Peter Hermans in de schijnwerpers

Geplaatst op: maandag 3 juni 2013


Op zaterdag 28 september en zondag 29 september 2013 van 12.00 uur tot 17.30 uur zullen in de Woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep de werken van de Limburgse kunstenaar Peter Hermans uit Ell in de schijnwerpers staan. Er zal een groot aantal werken worden tentoongesteld waaronder acryl op doek en papier en tekeningen. Hieronder een stukje biografie van Peter.

Peter Hermans is in 1950 geboren en woont in Ell, Limburg. Hij is grafisch opgeleid. Zijn gehele leven heeft hij getekend en geschilderd en sinds hij de lithografie vaarwel heeft gezegd in 1996 is hij fulltime actief als beeldend kunstenaar. Zijn streven is niet alléén een mooi beeld te creëren; hij wil vooral een krachtig, prikkelend en boeiend geheel laten ontstaan. Mensen en dieren krijgen een prominente plaats door middel van expressieve penseelstreken, met een kleurrijk palet, in allerlei situaties en belevingen.

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de krachtige kleurrijke werken van deze kunstenaar te bewonderen! U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website www.kunsthandel-gennep.nl want daar krijgt u ook nog het werk te zien van Karel Appel, Corneille, Herman Brood, Rob Scholte, Peter Donkersloot, Peter Diem, Cornelis Schouten, Taj Devi, Elsbeth Roest, Ans Rijkers, Robert Keller, Paul Megens, Bert Maurits, Lizan van Dijk, Almie Willems, Saskia Spitz, Herma Ardesch, Jocke Overwater, Thea Vos e.a.! Voor meer info kunt u bellen 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of www.kunsthandel-gennep.nl