Deel dit artikel ‹ Terug

Midgetgolf bij Fitland XL Mill klaar voor gebruik

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013


“Hiermee is de herinrichting van het buitenterrein gereed”

Na alle interne verbouwingen en uitbreidingen van het Fitland XL complex aan de Hoogveldseweg in Mill, werd gestart met de herinrichting van het buitenterrein. “Buiten was natuurlijk ook al heel wat gerealiseerd zoals bijvoorbeeld het parkeerdek,” vertelt general manager Fitland XL Mill Thomas Vloet. “Maar ook is nu alles opnieuw bestraat, is de bewegwijzering aangebracht en is de overige aankleding van het buitenterrein afgerond. Het laatste wat we nu hebben aangelegd zijn midgetgolfbanen.”

De 18-holes adventure midgetgolfbanen zijn bij Fitland XL gesitueerd onder het Hotelvliegtuig. Thomas Vloet: “Doordat ze op die locatie zijn aangelegd zijn ze vanaf het terras en vanuit het restaurant ook te zien. Dat is makkelijk als ouders bijvoorbeeld even wat willen eten of drinken en de kinderen nog willen golfen. Dan kunnen ouders toch een oogje in het zeil houden.”

De adventure midgetgolf is voor iedereen beschikbaar. Thomas Vloet: “Inderdaad. Deze week vroeg me al iemand of deze speciaal voor onze hotelgasten waren aangelegd. Maar iedereen is hier dus welkom om zijn of haar behendigheid te testen.” Om het ook voor iedereen betaalbaar te maken zijn de kosten laag gehouden. “Het kost slechts 3 euro per persoon. Tot en met Hemelvaart krijgt men er dan ook nog een kopje koffie, thee of ranja bij.”

Groepen vanaf 10 personen dienen tevoren te reserveren. Dit kan via tel. 0485-455000.
advertentie