Deel dit artikel ‹ Terug

René Meulensteen voetbal-zomerkampen in Mill

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013


René Meulensteen en zijn voetbalvisie staat garant voor succes. Dit heeft hij de afgelopen 11 jaar bewezen bij één van de grootste voetbalclubs ter wereld: “Manchester United”. Zijn opleidingsmethodiek is dan ook de basis bij Manchester United. René heeft na het schrijven van wereldberoemde voetbalopleidingen voor trainers en het bedenken van de Nederlandse, Belgische, Amerikaanse en Zuid Afrikaanse Techniek Kampioenschappen weer wat nieuws bedacht: De Meulensteen Zomerkampen voetbal 2013.

Deze worden in Mill gehouden op 23, 24 en 25 juli en op 13, 14 en 15 augustus 2013. Dit alles in en rond Fitland Hotel Dormylle en op de nabijgelegen voetbalvelden van RKSV Juliana. Deze 3 dagen staan bol van activiteiten onder het mom ‘Kruip in de huid van een Mancunian’. Want kinderen tussen 6 en 14 jaar gaan niet alleen maar de hele dag voetballen maar bijvoorbeeld ook een persconferentie geven, voetgolf en een quiz spelen en naar de mooiste goals van Manchester United kijken. Dit alles ondersteund met een Robin van Persie-pannekoek, een Chicharito-wrap of met een Rooney-burger in je hand. De deelnemers krijgen bij binnenkomst direct een eigen voetbal om mee te voetballen maar ook een speciaal Meulensteen Zomerkamp voetbal tenue en ze tekenen ook een waar voetbalcontract voor het oog van de camera. immers, ze leven, spelen, denken en bewegen deze drie dagen als een echte voetbalprof.

Drie dagen lang zullen de faciliteiten van Fitland XL Mill ter beschikking staan aan de deelnemers van dit luxe voetbalkamp. Meer weten of inschrijven? Zie www.sportpartners.nl/projecten. Voor ouders die deze dagen een oogje in het zeil willen houden is er een speciaal familie arrangement. Neem daarvoor contact op met Marlin van Hal bij Fitland XL in Mill via tel. 0485-455000 of marlin.vanhal@fitland.nl