Deel dit artikel ‹ Terug

De spectaculaire Lentekermis in Rijkevoort start weer!

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013


Tijdens het lange hemelvaartweekend van wo. 8 mei t/m zo 12 mei 2013

De organisatie heeft dit jaar veel artiesten gecontracteerd en daarom zal het weer een geweldig feest gaan worden.

Enkele gasten die zullen optreden zijn op woensdag Major Legue. Evenals vorig jaar gaan zij de Lentekermis openen. Dan op donderdag veel gezelligheid en lachen met de Tonpraters en Cabaret. Topartiesten zoals Erik Mulder uit Maarheeze en ook de winnaar van de Zilveren Narrenkap Ad Vermeulen is erbij. Onze streektonprater Frank Schrijen ontbreekt niet. De Brabantse avond mag u niet missen.

Op vrijdag is er het complete Q-music Party met een denderend gastoptreden van de finaliste uit The Voice Kids, Emma Loeffen. Op zaterdag komen de Coronas, zes rasmuzikanten met top 40 muziek en spelen goed in op het publiek. Ze spelen zelfs muziek die het publiek vraagt. Dat zal een fantastische avond worden.

De zondagmiddag wordt afgesloten met een open podium voor artiesten in opkomst.

Daarnaast is er het gehele weekend de kermis met verschillende attracties rondom de feesttent in het centrum van Rijkevoort.

Voor meer informatie www.lentekermis.nl of mail naar info@lentekermis.nl

De kaart verkoop is gestart bij de bekende voorverkoopadressen, Attent Kuijpers in Rijkevoort,Hotel/Cafe ’t Vertrek in Boxmeer, Thijs Hendriks Tweewielers in Wanroy en Eetcafe de 3 Burgemeesters in Sint Anthonis. Ook zijn kaarten in sommige gevallen ook telefonisch te reserveren bij Sjaak van der linden, 06-52473323 of via e-mail: info@lentekermis.nl

De organisatie is in handen van voetbalvereniging en de volleybalvereniging en de opbrengsten zijn voor de jeugdopleiding van beide verenigingen.