Deel dit artikel ‹ Terug

Trouwen in Zoo Parc Overloon

Geplaatst op: maandag 14 juli 2008


Een bijzondere bruiloft, dat kan nu in Zoo Parc Overloon! Het park is sinds deze week een officiële trouwlocatie van de gemeente Boxmeer. Vier uw mooiste dag temidden van kleurrijke planten en bijzondere diersoorten. Natuurlijk en spannend zijn de trefwoorden voor Zoo Parc Overloon en dat geldt zeker voor de mogelijkheden die het park biedt om van uw bruiloft een groot succes te maken. Van huwelijksvoltrekking tot spetterend feest, u kunt ervoor terecht in Zoo Parc Overloon.

Het dierenpark biedt vele mogelijkheden voor het sluiten van huwelijken. Bijzonder is de mogelijkheid om te trouwen op een van de vele buitenlocaties in het park, bijvoorbeeld in Cheetah County, onder toeziend oog van de cheetahs, of in de romantische botanische tuin. Tevens kunnen de zalen Cheetah Room en/of Maidan Lounge in het ZooRama worden afgehuurd voor een huwelijksvoltrekking, diner of feest en kan het bruidspaar een unieke fotoreportage in het park laten maken.

Om tijdens de feestelijkheden even ontspannen de benen te kunnen strekken, kan het bruidspaar met de gasten op ontdekkingsreis door het park. Tijdens een rondleiding vertelt een gids allerlei boeiende wetenswaardigheden over de dieren en planten in het park. Voor de jongste gasten zijn er verschillende activiteiten mogelijk, zoals het maken van een spannende speurtocht, schminken of ballonknopen.

In overleg zijn er tal van mogelijkheden om uw huwelijk tot een onvergetelijke dag te maken. Voor meer informatie over de trouwmogelijkheden in Zoo Parc Overloon kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.overloonzoo.nl of vrijblijvend een afspraak maken.

Openingstijden: mei t/m september 9.30-18.00 uur, oktober t/m april 10.00-17.00 uur.

Entreeprijzen: volwassenen € 15,50, kinderen 3 t/m 11 jaar € 13,00

Zoo Parc Overloon, Stevensbeekseweg 19-21, 5825 JB Overloon tel.: 0478-640046 www.overloonzoo.nl
advertentie