Gezellige buitenmarkten in onze regio!_ Deel dit artikel ‹ Terug

Gezellige buitenmarkten in onze regio!

Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013


Sfair bekend van de Carbootsale Boxmeer, Carbootsale Cuijk en Carbootsale Oeffelt heeft ook dit jaar weer een aantal unieke evenementen op het programma staan.

CUIJK ­ Centrum
* 30 April: op de gezelligste dag van het jaar (Koninginnedag) een unieke carbootsale in het centrum van Cuijk. Dit jaar aangevuld met extra activiteiten en een heuse kindermarkt op het Louis Janssenplein. 
* 14 juli: tijdens de vierdaagsefeesten staat Cuijk op zijn kop en is het heerlijk shoppen tussen de carbooters en terrasjes.
CUIJK ­ Kade
* 1 September: Een prachtige plek aan het water met alle ruimte voor een grootse Carbootsale. Ook dit jaar worden er weer veel inschrijvingen en bezoekers verwacht.

BOXMEER ­ Overvecht
* 19 & 20 Mei: Na het enorme succes van vorig jaar wederom met Pinksteren twee dagen achter elkaar carbooten. 20 Mei is TC Overvecht geopend.
* 9 Juni: Nog voor de vakanties wat vakantiegeld bij elkaar verdienen kan eenvoudig op deze carbootsale, ook Tuincentrum Overvecht is op deze zondag geopend.
* 18 Augustus: De laatste Carbootsale Boxmeer voor dit jaar, ook het vakantiepubliek weet deze sale in het najaar goed te vinden.

OEFFELT ­
* 23 Juni: Dan is het in Oeffelt te doen, ook de Carbootsale wordt dan georganiseerd te midden van alle festiviteiten.

Buitenmarkten!

advertentie