Deel dit artikel ‹ Terug

Easter Open 2013 belooft wat!

Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2013


Paasweekend
Het Easter Open wordt gespeeld in Noordoost Brabant en Noord Limburg. Ongeveer 14 sportparken stellen hun velden gedurende twee dagen beschikbaar. Alle wedstrijden worden gespeeld op gras. Geheel volgens traditie zal het toernooi worden gespeeld in het Paasweekend in 2013 op 29, 30 en 31 Maart. De officiële opening zal plaatsvinden op vrijdag avond 29 Maart in Wanroij. Tijdens de opening zullen alle deelnemende landen worden gepresenteerd in een indrukwekkende vlaggenparade.

Cup met de grote oren!
Op 29 Maart worden de eerste wedstrijden gespeeld gevolgd door de finale's op zondag 30 Maart. Voor elke deelnemer zal er een leuke attentie zijn, de nummers 1 tot en met vier ontvangen een beker, waarbij de nummer 1 ook nog naar huis mag, met "de Cup met de grote oren". Ieder team speelt twee dagen, onafhankelijk van de prestatie, elk team speelt altijd twee dagen. Alle leeftijdsgroepen worden verdeeld in poules van vier, vijf of zes teams waarbij we de eerste dag in de mix spelen. Op dag 2 komen alle sterkste teams bij elkaar voor de finale rondes.

Wie is Stichting Vrienden Easter Open?
Na veertien succesvolle organisaties van de Easter Open is dit evenement met ingang van 2013 deels opgegaan in de nieuw gevormde Stichting Vrienden Easter Open. Stichting Vrienden van Easter open staat voor het samenbrengen van teams uit binnen- en buitenland om zo kennis te maken op Sociaal, cultureel en sportief gebied. Het Easter Open Jeugdvoetbaltoernooi waar Stichting Vrienden Easter Open zich voor inzet word gespeeld op 14 verschillende sportparken in Noordoost Brabant en Noord Limburg. Gedurende 29, 30 en 31 maart zullen zo'n 400 jeugdvoetbal teams deze regio bezoeken om deel te nemen aan het toernooi.

Groot publiek
Het toernooi trekt over het algemeen zo'n 5.000 tot 8.000 mensen aan die deze dagen actief zijn op de verschillende locaties.
Stichting Vrienden Easter Open bied u de mogelijkheid het toernooi te steunen zodat we een gezellig, sportief en leerzaam toernooi kunnen neerzetten. Met uw steun maakt u het mede mogelijk dat teams vanuit het buitenland en vanuit Nederland tegen elkaar kunnen spelen, kennis met elkaar maken en respectvol met elkaar omgaan.

Extra info

advertentie