Deel dit artikel ‹ Terug

Overname Thermen Roosendaal door Fitland Groep

Geplaatst op: woensdag 16 januari 2013


Voormalig Thermen Roosendaal, gelegen op recreatiepark de Stok is overgenomen doorHotel-, Sport-, en WellnessketenDe Fitland Groep. Het pand wordt op dit moment verbouwd tot een gloednieuwwellnessresort en zal in april 2013worden geopend. Voormalig Thermen Roosendaal gaat na deze upgrade verder onder de naam Wellness Roosendaal - Fitland Thermen & Beauty.

Wellness Roosendaal is het derde wellnessresort van de Fitland Groep. In 2010 opende Sauna- en beautyresort de Wellnessboot in Mill de deuren en sinds 24 november jl. is ook Wellness Goes operationeel. Medio september 2013 volgen er nog wellnessresorts op locaties in Helmond, Leiden en Sittard. Door deze ontwikkelingen zal de Fitland Groep in een kort tijdsbestek uitgroeien tot een toonaangevende organisatie op het gebied van wellness, hotel en sport met meer dan 20 vestigingen.

Vanaf april zijn er tal van faciliteiten te vinden bij Wellness Roosendaal. Denk hierbij aan een opgietsauna, voetenbad, stoomcabine, twee whirlpools, een buiten/binnenbad. Maar ook wordt er een panorama- en infraroodsauna, kruidenbad, rasul, kleurensauna, koud dompelbad en een buitentuin met uitzicht op het meer gerealiseerd.

Ook zal er een uitgebreide beautyafdeling komen waar de meest uiteenlopende behandelingen gegeven zullen worden.

Voordat de officiële opening plaats zal vinden zullen er testdagen worden georganiseerd. Heeft u belangstelling om hiervoor uitgenodigd te worden? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Dat kan via www.wellnessroosendaal.nl. Daar zijn ook de ontwikkelingen en aanbiedingen te volgen. Via www.fitlandwellnessresorts.nl blijft u op de hoogte van lopende en toekomstige wellnessprojecten.