Deel dit artikel ‹ Terug

Speciale actie door ontbreken feestverlichting in Mill

Geplaatst op: donderdag 13 december 2012


Vorig jaar is er door wat speciale handgrepen nog feestverlichting opgehangen in gedeeltes van het Millse centrum. Maar dit jaar gaat de Ondernemersvereniging Mill geen verlichting meer hangen. Deze was ruim 30 jaar oud en paste niet meer bij de nieuw geplaatste lantaarnpalen. Bovendien was de verlichting versleten en zou het actualiseren van deze feestverlichting behoorlijk kostbaar worden.

De OVMill komt samen met Stichting Activiteiten Mill echter met een speciale actie om toch sfeer te krijgen in Mill. Particulieren en ondernemers worden opgeroepen hun woning, winkel, bedrijf of instelling in kerstsfeer te brengen. Voor de mooiste en sfeervolste creaties zijn mooie prijzen beschikbaar.

Hebt u uw woning binnen en of buiten in kerstsfeer? Is uw winkel, kantoor, werkplaats of welk gedeelte van uw onderneming dan ook versiert voor kerst 2012? Laat het dan aan de OVMill en SAM weten. In de week voor kerst zal een jury alle aangemelde panden bezoeken en beoordelen. De mooiste in de categorie woning binnen, woning buiten en onderneming vallen in de prijzen. Er is één spelregel, het betreffende pand moet in het kerkdorp Mill staan.

Aanmelden kan tot 17 december via info@uitinmill.nl of telefonisch via tel. 0485-325634. U kunt uw eigen woning of onderneming aanmelden, maar uiteraard kunt u de OVMill en SAM ook attenderen op andere leuk aangeklede panden.