Deel dit artikel ‹ Terug

Fotografie leeft bij Kiekus!

Geplaatst op: maandag 10 december 2012


Dat fotografie weer helemaal leeft is overal om ons heen zichtbaar. Iedereen lijkt wel te fotograferen, met camera, mobieltje, I-phone, I-pad etc.
Bij Fotoclub Kiekus leeft fotografie al ruim 29 jaar en ze laat dit weer zien op haar jaarlijkse expositie. Deze regionale club bestaat uit 30 leden afkomstig uit de hele regio.

Ook dit jaar laten de leden van fotoclub Kiekus zien wat ze in hun mars hebben. Zij laten op de expositie zien, hoe ze elk op een eigen wijze bezig zijn met fotografie en welke onderwerpen hen persoonlijk inspireren. Naast een expositie waar het fotowerk van de individuele leden is te bewonderen zijn er presentaties van foto-opdrachten die door leden zijn uitgewerkt. Een van deze opdrachten was : maak een vervolgfoto. In de vorm van een estafette maakte ieder lid een foto passend bij de foto van zijn voorganger.

Naast de diverse foto’s zijn er ook presentaties van HDAV groep Wanroij. Een aantal leden van Kiekus houdt zich nl. bezig met het maken van fotoseries die met ondersteuning van muziek en/of live-geluid een unieke audio-visuele presentatie vormen. Deze presentaties zijn de gehele expositie te bewonderen.

Op donderdag 27 december is er een lezing over “de 10 mooiste foto’s ooit” door fotograaf / docent Jan Kok. Deze lezing begint om 20.00 uur ( zaal vanaf 19.30 uur). De toegangsprijs voor deze lezing bedraagt slechts € 5,00.

Deze avond is de expositie gewoon toegankelijk. Voor meer informatie over de expositie: www.fotoclubkiekus.nl.
Meer informatie over de lezing: Herman Peters tel. 06 37321699

De expositie is te bewonderen in Het Wapen van Wanroij, Kwikstraat 6 te Wanroij. Openingstijden: 26,27 en 28 december van 13.30 tot 18.00 uur. Tevens op 27 december een avondopening van 18.30-23.00 uur. De toegang voor de expositie is gratis.