Deel dit artikel ‹ Terug

Kaarsenmakerij Mies Metselaar in Oeffelt organiseert speciale Kerstworkshops

Geplaatst op: maandag 6 november 2006


Maak dit jaar zelf uw kerstboomversieringen

Speciaal met het oog op Kerst organiseert kaarsenmakerij Mies Metselaar in Oeffelt dit jaar een viertal bijzondere, inspirerende kerstworkshops. We gaan ons bezig houden met het maken van versieringen van was voor in en om de kerstboom. Nu eens geen kerstboomballen, maar mooie, zelfgemaakte en gedecoreerde kerstfiguren die we gieten en vormen uit was. Mooi versierde figuurtjes van transparante was om in de boom te hangen of om neer zetten.

Daarnaast krijgt u andere bijzondere ideeën om uw boom nu eens verrassend anders te decoreren. Een prachtig opgetuigde kerstboom in de kaarsenmakerij zal u zeker op originele ideeën brengen. Natuurlijk worden er ook kaarsen gemaakt.

De workshop duurt drie uur, tijd genoeg om heel wat decoraties te maken. Er is volop koffie, thee, fris en versnaperingen.

Het is ook mogelijk om met familie, een vriendengroep, uw club of werkkring een aparte ochtend, middag of avond te reserveren voor de speciale Kerstworkshop of voor één van de gangbare workshops die Mies Metselaar verzorgt: Kaarsen maken voor groepen, Bonbons maken voor groepen en Kinderfeestjes kaarsen maken.

Op de website vindt u een beeld van de kaarsenmakerij, de workshopruimtes en de winkel die ondergebracht zijn in de sfeervolle, voormalige stalruimtes en de hooizolder van de monumentale boerderij naast de kerk. Daar vindt u ook de overige details.

Data: Woensdag 15 november om19.30 uur, zaterdag 18 november om 14.00 uur, woensdag 29 november om19.30uur en zaterdag 2 december om14.00 uur.

De kosten bedragen € 25.- per persoon. Dit is alles inclusief. Duur van de workshop is 3 uur.

Bel of mail voor inlichtingen of aanmelding naar Mies Metselaar:

Kaarsenmakerij Mies Metselaar
De Goudvisch
Kerkplein 5
5441 BE Oeffelt
0485-363008

www.miesmetselaar.nl
advertentie