Deel dit artikel ‹ Terug

Open workshop: gooien, gieten & spatten met verf

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012


Open workshop: een middag waarop iedereen welkom is om een schilderij te maken!

Je werkt op deze middag aan je eigen schilderij. Het atelier deel je dan met andere bezoekers van een open workshop. Met 20 personen zit het atelier vol. De workshop duurt 2 à 2,5 uur.

Het atelier van Villa DubbelBont biedt letterlijk en figuurlijk de ruimte om, door middel van spatten, gooien en gieten met verf, een uniek schilderij te creëren. Een ludieke en bijzondere werkwijze, zonder het gebruik van kwasten of penselen. Het is een fantastisch gevoel om zelf, of met een team, dat unieke werk voor aan de muur te maken. Vooral voor diegene die zichzelf als ‘niet creatief’ bestempelen.

DubbelBont is echter niet zomaar een atelier voor creatieve uitspattingen. Wij ontvangen je graag in een gezellige sfeer. Onder het genot van een drankje en iets lekkers worden de basis ingrediënten doorgenomen voor het slagen van deze unieke workshop.

In het atelier wordt alleen gewerkt onder deskundige begeleiding, met professionele verf en opgespannen doeken. Deze (3D) doeken hebben een framedikte van 4 cm zodat ook de zijkanten te beschilderen zijn. Wij zijn er van overtuigd dat goede materialen de basis zijn voor een mooi eindresultaat.

Wij verzorgen workshops voor particulieren en bedrijven. Kom alleen, samen met familie, vrienden of collega’s. Altijd een uniek eindresultaat en een blijvend mooie herinnering om mee naar huis te nemen. Tot dan!

www.dubbelbont.nl/openworkshop