Deel dit artikel ‹ Terug

Karin Bloemen stelt tournee 'Witte Nar' uit;

Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012


Karin Bloemen speelt alternatieve voorstelling met Cor Bakker in Schouwburg Cuijk.

Karin Bloemen heeft alle voorstellingen van haar tournee ‘Witte Nar’ uitgesteld. De voorstelling zou op 19 en 20 maart 2013 in Schouwburg Cuijk te zien zijn. De reden is dat Karin door de onverwachte intensiteit van het afgelopen theaterseizoen nog niet ver genoeg is met de ontwikkeling van de nieuwe show om de artistieke kwaliteiten te kunnen waarborgen.

Alternatieve voorstelling
In oktober speelt Karin samen met pianist Cor Bakker drie keer de voorstelling 'Diva('s) in Carré', speciaal gemaakt voor het 125 jarig jubileum van dit theater. In deze voorstelling brengt Karin een ode aan alle grote diva's die ooit in Carré stonden. Ter compensatie voor het uitvallen van de geplande voorstellingen van ‘Witte Nar’ brengt Karin met Cor Bakker op 20 maart in Schouwburg Cuijk een voorstelling die gebaseerd is op 'Diva('s) in Carré'. De voorstelling die gepland stond op 19 maart in Schouwburg Cuijk komt helaas te vervallen; de reeds gekochte kaartjes voor 19 maart kunnen worden omgeboekt naar 20 maart.

Quote Karin Bloemen:
'Het afgelopen theaterseizoen met onder meer mijn tournee 'Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic', is ontzettend druk geweest. Een jaar dat veel meer tijd en energie heeft gevergd dan gedacht, waardoor ik die tijd en energie niet in het maken van 'Witte Nar' heb kunnen steken. Ik ben dan ook nog lang niet zo ver met de ontwikkeling van de voorstelling als dat ik zou willen en moeten zijn.

Deze voorstelling gaat er uiteindelijk zeker komen, maar dan met een jaar uitstel. Om het publiek, dat voor een groot deel al kaartjes gekocht heeft, niet teleur te stellen, kom ik graag samen met Cor Bakker toch naar de theaters. Met een voorstelling die gebaseerd is op de speciale avonden in Carré, waarin ik een ode zal brengen aan een hele reeks grote artiesten.
Ondanks de teleurstelling van het moeten uitstellen van 'Witte Nar', verheug ik me toch op het spelen van Diva('s), omdat het in de huid kruipen van inspirerende grootheden uit het verleden altijd erg leuk is om te doen..'

Publiek dat al een kaartje heeft gekocht voor 'Witte Nar' krijgt persoonlijk bericht van Schouwburg Cuijk. De voorstelling die gepland stond op 19 maart in Schouwburg Cuijk komt helaas te vervallen; de reeds gekochte kaartjes van 19 maart kunnen worden omgeboekt naar 20 maart.

www.labloemen.nl