Deel dit artikel ‹ Terug

Sweet Lovin' Daddy's openen bluesseizoen bij café Royal

Geplaatst op: vrijdag 21 september 2012


Zaterdag 29 september start officieel het nieuwe bluesseizoen bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dat wil zeggen dat het iedere laatste zaterdag van de maand tot en met april tijd is voor de onvervalste blues. Het seizoen begint ijzersterk met de Sweet Lovin’ Daddy’s op zaterdag 29 september om 21.30 uur. Toegang is uiteraard helemaal gratis.

Sweet Lovin’ Daddy’s zijn drie echte blues mannen die de bluespodia in Nederland onveilig maken. Dit doen zij met zeer afwisselende blues, van Chicago, Illinois, New Orleans, Mississippi tot Drenthe. Van zilverzachte ballads tot stampende, boogie-ende shuffles. Soms ingetogen op een akoestische gitaar en even later weer met de bekende rockende powerblues.

De 3 ras echte muzikanten in de Sweet Lovin’ Daddy’s draaien al een hele tijd mee in de muziekwereld. Maar na veel verschillende bands hebben zij nu hun plek pas echt gevonden in de kleinste samenstelling qua band. Hiermee houden zij hun muziek puur en dit alles zonder poespas. Als je spreekt van het “blues virus” of “blues genen”, kom dan op 29 september naar café Royal om zelf te horen en zien wat dat in de praktijk kan betekenen.

Meer weten over de maandelijkse bluesavonden en alle andere activiteiten? Surf dan naar www.caferoyalmill.nl