Deel dit artikel ‹ Terug

Opnieuw bruidsbeurs op kasteel Tongelaar in Mill

Geplaatst op: woensdag 12 september 2012


Het sfeervolle Kasteel Tongelaar in Mill staat zondag 23 september 2012 van 12:00 tot 16:00 uur geheel in het teken van trouwen. Dan wordt er namelijk door Bruidsbeurs Nederland weer een bruidsbeurs georganiseerd. Deze is uiteraard voor iedereen gratis toegankelijk.

Kasteel Tongelaar is een prachtige officiële trouwlocatie op Landgoed Tongelaar. Landgoed Tongelaar is, met zijn bosrijke omgeving, prachtige kasteel en gemoedelijke boerderij De Benedenhof, bij uitstek de locatie om romantisch te trouwen. Naast het beleven van de romantische sfeer die dit kasteel uitstraalt kunt u op zondag 23 september tijdens de Bruidsbeurs er terecht voor informatie over o.a. bruidsjaponnen, weddingplanner, trouwringen, fotograaf, catering, decoratie, bruidstaart, entertainment, trouwvervoer, videograaf en huwelijksbedankjes.
De bezoeker wordt getrakteerd op een goodie bag, een prachtig glossy magazine, spetterende bruidsshows, optredens, demonstraties, beursaanbiedingen en nog veel meer.

Via de website kan men zich aanmelden voor een gratis geschenkje op de bruidsbeurs. De bruidsbeurs is geopend op zondag 23 september 2012 van 12:00 tot 16:00 uur, is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de unieke mogelijkheid een kijkje te nemen in de verschillende zalen en de intieme binnenplaats van Kasteel Tongelaar.

Meer informatie is te vinden op de website www.bruidsbeursnederland.nl