Deel dit artikel ‹ Terug

Opnieuw Sfeer van weleer bij café Royal

Geplaatst op: donderdag 6 september 2012


Op Kermismaandag, 17 september zal in café Royal aan de Kerkstraat in Mill weer een matinee plaatsvinden `net als vroeger`. Dit is een samenwerkingsverband tussen de SWOM, KBO, Senioren Hobby Centrum Mill (SHC) en Café Royal. De zaal is open om 12.30 uur, aanvang van de middag 13.00 uur. De toegang is gratis en iedereen krijgt een kopje koffie en tussendoor Gratis Hapjes.

Sfeer van weleer
De bedoeling is om tijdens deze middag weer Oude Tijden te laten herleven en de sfeer van weleer op te roepen. Jos Driessen en Peter Roijendijk zullen als Munne Maot en Ik de muziek verzorgen. Zij brengen de beste dans- en feestmuziek van vroeger en nu. Er kan dus gedanst worden, maar lekker buurten kan er uiteraard ook.

Overige activiteiten
Tijdens de Millse kermis is er echter meer te doen bij café Royal. Op zaterdagavond (15 september) begint het om 21.00 uur met Bulldog LT. Zondagmiddag zijn er diverse smartlappenkoren te gast en om 18.00 uur starten er de Honingbroekjes en de Helse Jagthonden. Deze laatste is een beginnende tribute band en brengen nummers van Normaal. Na de Sfeer van weleer op maandagmiddag is ’s avonds Nixmoet er live te horen en dinsdagavond sluit café Royal de kermis af met eieren bakken, Beer and Egs.

Alle dagen is de toegang bij café Royal uiteraard helemaal gratis. Kijk voor meer informatie op www.caferoyalmill.nl