Deel dit artikel ‹ Terug

Laatste dag prijsvraag vakantiejaarmarkt Mill

Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2012


Op woensdag 25 juli aanstaande is het weer zover. Dan zal, van 10.00 uur tot 18.00 uur,  in en rond het centrum van Mill weer de grootste en gezelligste Vakantiejaarmarkt van Noordoost Brabant gehouden worden. Op een parcours van zo’n 2 kilometer vindt u er die dag ruim 400 marktkramen, leuke attracties voor groot en klein, gezellige terrasjes en uiteraard her en der muziek en entertainment. Zoals gebruikelijk is parkeren en de toegang helemaal gratis.

Ieder jaar opnieuw is er in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt in Mill een prijsvraag waarmee u een kans kunt winnen op veel geld. Want naast een aantal cadeaubonnen die er verloot gaan worden bestaat de hoofdprijs uit een Staatslot met jackpot. Op woensdag 25 juli worden deze prijzen onder alle juiste inzendingen verloot.

De vraag van dit jaar is:
Op 14, 15 en 16 december wordt er een jubileum gevierd rond het zoveel jarig bestaan van carnaval in Mill. Welk jubileum?

A. 44 jaar
B. 55 jaar
C. 66 jaar

Stuur uw oplossing voor woensdag 25 juli naar info@uitinmill.nl of per post naar:
Vakantiejaarmarkt Mill
Beatrixstraat 13
5451 ZB Mill

Op woensdag 25 juli leest u op o.a. www.vakantiejaarmarkt.nl wie de winnaars zijn van het Staatslot en de cadeaubonnen. Op deze website is nu ook al meer informatie te vinden over de Vakantiejaarmarkt in Mill.

Bent u van plan om te komen? De organisatie adviseert om te voet of op de fiets te komen als dit mogelijk is. Komt u met de auto, volg dan de bewegwijzering voor het parkeren. Op industrieterrein ’t Spoor zijn diverse locaties als parkeerplaats ingericht. Dit is gratis en er staan parkeerwachten om het een en ander in goede banen te leiden.

Graag tot ziens in Mill!