Deel dit artikel ‹ Terug

Mills bedrijf helpt bij het organiseren van de mooiste dag van je leven

Geplaatst op: dinsdag 26 juni 2012Trouwplannen maar u weet niet waar te beginnen? Geen paniek, sinds kort bestaat in Mill weddingplanner ‘Do it Perfect’. Een initiatief van Olga Verweijen uit Mill. “Al een hele tijd liep ik met het idee om wat voor mezelf te beginnen,” vertelt Olga. “Bij mijn huidige baan merkte ik dat organiseren mij goed afgaat en dat ik geniet van de puntjes op de ‘i’, daarnaast kan ik al mijn creatieve ideeën heel goed kwijt in een huwelijksconcept.” In de aanloop naar haar eigen huwelijk merkte ze dat het plannen en organiseren van een huwelijksdag ontzettend bijzonder, leuk en hectisch kan zijn. “Tevens hoorde ik van anderen dat zij bij het organiseren van hun huwelijksdag vaak door de bomen het bos niet meer zagen. Mijn motto “Ook de voorbereiding van een huwelijk mag een feestje zijn.” Van het een kwam het ander en ondertussen is Olga ook begonnen aan een opleiding voor professioneel weddingplanner.

Als weddingplanner kan Olga zorgen voor o.a. structuur en leuke, bijzondere, nieuwe aanvullende ideeën. Olga:Zo kan ik ervoor zorgen dat de grote dag ook echt de dag van het bruidspaar gaat worden. Want ten slotte is elk bruidspaar uniek en zo ook de huwelijkdag. Het is dan ook een zeer unieke ervaring om samen met het bruidspaar de weg naar de bruiloft toe en de dag zelf te mogen beleven. ”

Naast het geheel of gedeeltelijk organiseren van huwelijken, kan Olga ook ingeschakeld worden bij het opzetten, uitwerken en uitvoeren van evenementen. “Weliswaar ben ik de initiatiefneemster en het gezicht van ‘Do it Perfect’, maar ik doe het niet allemaal alleen.” Achter haar staat een team van creatieve en gedreven mensen die achter de schermen meehelpen. “Zo kan ik de juiste specialisten inschakelen bij specifieke wensen en ideeën.”

Meer informatie is te vinden op www.doitperfect.nl