Deel dit artikel ‹ Terug

Toon Hermsen ambassadeur Landelijke SOS ALARM Hulpdienst

Geplaatst op: vrijdag 23 maart 2012


Toon Hermsen ambassadeur Landelijke SOS ALARM Hulpdienst

Toon Hermsen wordt per direct ambassadeur van de Stichting Landelijke SOS ALARM hulpdienst. De 74-jarige oprichter/voorzitter van de landelijk opererende Stichting Kies voor Leven uit Mill heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ongebonden deskundige op het gebied van de AED’s in ons land. Als gevolg van gezondheidsproblemen met zijn eigen hart heeft hij er alles voor over om Nederland hartveilig te krijgen.

Wat doet de Stichting Landelijke SOS ALARM Hulpdienst?
De Stichting Landelijke SOS ALARM Hulpdienst zorgt voor een 'Landelijk gezicht' van alle EHBO, BHV en AED vrijwilligers in de Nederlandse maatschappij waarbij door deze bundeling en Landelijke Registratie, er bij een calamiteit hulp kan worden ingeroepen van vrijwilligers in de nabijheid waardoor snelle eerste hulp geboden kan worden. Kijk op: www.helplevensredden.nl

“Toen ik gevraagd werd om ambassadeur te worden voor Stichting Landelijke SOS ALARM Hulpdienst vond ik dat een logisch vervolg op mijn bereikte resultaten ten aanzien van de AED-implementatie in ons land. Het is erg mooi dat ik als AED-pionier op deze wijze nóg meer kan doen aan het uitdragen van mijn levensmissie: het redden van mensenlevens die geconfronteerd worden met een ernstig gezondheidsprobleem. Stichting Landelijke SOS ALARM Hulpdienst en ik passen goed bij elkaar omdat we beiden het redden van mensenlevens hoog in het vaandel hebben staan.”

“Ik hoop dat Stichting Landelijke SOS ALARM Hulpdienst met de projecten die ze organiseren en een klein beetje hulp van mij in de toekomst een groot succes gaat worden!", aldus Toon Hermsen. (Toon Hermsen is tevens ambassadeur van AED Alert, een landelijk 112 ambulance meldkamer systeem en AED4.eu, een initiatief van het UMC St. Radboud Nijmegen, red.).

Meer weten: kijk dan op www.kiesvoorleven.nl