Deel dit artikel ‹ Terug

Literatuur middag in de Woonkamergalerie te Gennep op 25 maart

Geplaatst op: donderdag 22 maart 2012Op zondag 25 maart aanstaande van 10.30 uur tot 17.30 uur zullen wij, wegens het grote succes van de vorige keer, wederom een literatuur middag houden in de Woonkamergalerie. Ditmaal zullen de nieuwe gedichten van dichter en beeldend kunstenaar Ton Rijkers. Doordat enkele gedichten van Ton vertaald zijn op doek door zijn vrouw Ans is er ook werk van haar te zien. Hieronder een stukje biografie van Ton!

Ton viel op de middelbare school al op met zijn gedichten. Ze werden door leeftijdgenoten
voor de klas voorgedragen, ook in andere klassen en zelfs op andere scholen. Zijn leraar was heel enthousiast en moedigde hem voortdurend aan. Thans zijn er al velen dichtbundels van hem uitgegeven en ook is er een geheel nieuw product van zijn hand namelijk een sprookjesboek. Ook plaatst Ans de gedichten van Ton op doek, d.w.z. ze zoeken samen een gedicht uit, Ton heeft daar zijn eigen voorstelling bij en daar maakt hij een schetsje van en vervolgens maakt Ans van dat schetsje een schilderij en schildert daar het gedicht er op.

Wij heten u allen van harte welkom op deze literatuur middag in onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep. Voor meer info kunt u bellen 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandelgennep.nl of u kijkt even op onze website http://www.kunsthandelgennep.nl