Deel dit artikel ‹ Terug

Wederom da Blechhauf'n in Boxmeer 14 april 2012

Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2012


Van 20.00 uur tot 0.00 uur

Lokatie
Hotel Riche Boxmeer

Na een zeer succesvol optreden van da Blechhauf’n in augustus vorig jaar, is de Boxmeersche Harmonie er weer in geslaagd om deze beroemde koperblazers opnieuw naar Boxmeer te halen. Op zaterdag 14 april schitteren ze weer op het podium in de grote zaal van hotel Riche. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open.

Da Blechhauf’n, wat vrij vertaald een hoop blik betekend, draait al enige jaren mee in de wereld van de koperblazers. Ze komen met hun nieuwe show “On the Road”. Ze worden gedurende de avond geleid door een levende TomTom. Gedurende de reis komen ze over rotondes, in wegrestaurants, in de wildernis en moeten ze stoppen voor een politiecontrole.
Ze spelen onder meer arrangementen van “King of the Road”, het thema van Knight Rider, een medley van Freddy Quinn en ook de gewone polka, echter op een ongewone manier. Tijdens deze avond wordt ook hun nieuwste cd met de toepasselijke titel “on the Road” gepresenteerd.
De heren van da Blechhauf’n beheersen hun instrumenten voortreffelijk. Van de hele hoge tonen van de trompetten, naar de hele lage van de helikon (bas). Het is een theatrale show vol blaasmuziek, zang en dans. Je verveelt je geen seconde!
Kaarten voor deze geweldige show zijn vooraf al te koop in Boxmeer bij Babyspeciaalzaak ’t Aerts Paradijs, Media Boekhandel van Dinther, hotel Riche en bij Excel Music in Oeffelt. Kaarten zijn ook te bestellen via de site van de Boxmeersche Harmonie, www.boxmeerscheharmonie.nl/blechhaufn