Deel dit artikel ‹ Terug

Wij zoeken amateurkunstenaars

Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2012Zondag 25 maart organiseert serviceclub “Raam en Maas”een amateurkunst manifestatie in sportaccommodatie de Kloosterhof in Beers. Aanvang 11.00 uur. Er is nog plaats voor een aantal amateurkunstenaars. Zij kunnen tot 10 maart nog inschrijven. Op deze manifestatie worden jaarlijks ongeveer 1200 bezoekers verwacht. Het enthousiasme van exposanten willen wij als leden van onze serviceclub uiteraard dit jaar wederom continueren!
Wij vragen van de exposanten een bijdrage van € 15,- per tafel of hekwerk, ten gunste van het goede doel. U kunt maximaal 2 stuks reserveren. Ook vragen wij een kunstwerk beschikbaar te stellen. In overleg met de exposant bepalen we de prijs. Indien het kunstwerk na een aantal uren niet verkocht is behouden wij ons het recht om alsnog de prijs aan te passen. Indien een exposant liever geen kunstwerk ter beschikking stelt dan vragen wij om een extra geldbedrag vanaf € 20,- over te maken voor het goede doel. Voor meer informatie of inschrijving: fam.tenhaaf@home.nl
De opbrengst van deze manifestatie komt elk jaar geheel ten goede aan een goed doel. Dit jaar is het bestemd voor Jong Talent Ethiopië:
www.jongtalentethiopië.nl