Deel dit artikel ‹ Terug

KKN RegioTV Sportgala Land van Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 24 februari 2012


KKN RegioTV Sportgala Land van Cuijk

 


Begin oktober 2012 staat het eerste KKN RegioTV Sportgala Land van Cuijk op het programma. Tijdens een TV show worden de sportman, sportvrouw, sportploeg, trainer en meest belovende sporter en sportster van het sportseizoen 2011-2012 in het Land van Cuijk bekend gemaakt. Hierbij gaat het om het sportseizoen van 1 september 2011 tot 1 september 2012. Iedereen kan worden genomineerd, zowel jeugd, jongeren als volwassen sporters en u kunt meebepalen wie de winnaars worden.


 


Stuur uw nominatie voor sportman, sportvrouw, sportploeg, trainer en meest belovende sporter of sportster van het jaar naar KKN RegioTV. Omschrijf ook wie u waarom wilt nomineren. Tot 1 augustus 2012 kunt u uw favoriete kandidaten uit het Land van Cuijk mailen naar kkn@kkn.nl. In iedere categorie worden de 5 meest genoemde kandidaten genomineerd voor dit eerste KKN RegioTV Sportgala Land van Cuijk.


 


Een 5-koppige onafhankelijke, maar deskundige jury zal de genomineerden beoordelen. En ook u kunt via een online poll uw stem uitbrengen. De online poll is namelijk het zesde jurylid en de resultaten tellen dus mee in de einduitslag.


 


De bekendmaking zal gebeuren tijdens een uiterst feestelijk TV programma vol show en entertainment. Hierover hoort en leest u later meer. Als eerste bent u nu aan de beurt door uw favoriete sporters te nomineren via kkn@kkn.nl.


 


Kijk voor meer informatie over het KKN RegioTV Sportgala Land van Cuijk en alle andere TV programma’s op www.kkn.nl. KKN RegioTV is digitaal te ontvangen via kanaal 43 in de gemeente Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill, Sint Anthonis, Landerd, Uden en Veghel.