Deel dit artikel ‹ Terug

Lolita Piñata - vrijdag 2 maart - Café de Piek Boxmeer

Geplaatst op: donderdag 23 februari 2012


Met de carnaval achter de rug en de lente in de bol is het nu tijd voor iets compleet anders. Ga terug in de tijd en laat vergeten danspasjes als vanouds los op de vloer van de rollerdisco. Waan jezelf al hiphoppende bij een blockparty in The Bronx, al housende bij de Loveparade of chill er gewoon lustig op los aan de bar. Drie dj's met elk hun eigen specialiteit zorgen ervoor dat u met knikkende knieën naar huis gaat.

Zo is Don Gio van de partij. Deze jongen is bekend van de We Love We Funk avonden in de Area 51 te Eindhoven. Zijn mixtapes hoor je komende zomer uit menig auto voorbij knallen en alsof het niets is reist hij weleens naar Californië om zijn platencollectie uit te breiden. Get on up!
Hence Dupree mag het roer overnemen. Eigenlijk valt er geen spelt op te leggen welk nummer hij nu weer op gaat leggen, alhoewel hiphop een rode draad zal zijn. Afgelopen zomer bij Volt Rocks Out zorgde hij voor een aangename verrassing op dat andere podium, vanavond nog een kans!
Uit het pittoreske Overloon komt hekkensluiter V.E.R.S. Deze welbekende feestenbeesten zullen een electronisch tintje geven aan de avond. Het duo staat bekend om hun vette breaks met electro en die saus zal vanavond ook geserveerd worden. Hoe heet? Lolita Piñata houdt van heet!
Lolita Piñata zal plaats vinden vrijdag 2 maart bij Café de Piek, te Boxmeer. Vanaf 22.00 uur wordt de eerste plaat opgelegd dus wees er snel bij. Entree gratis! Lekkernijen inbegrepen.