Deel dit artikel ‹ Terug

29 januari opening Jongerencentrum The Unit met o.a. liveshow van Kraantje Pappi!

Geplaatst op: dinsdag 17 januari 2012


De afgelopen 2 maanden hebben jongeren en vrijwilligers samen met het jongerenwerk hard gewerkt aan het nieuwe jongerencentrum The Unit. Dit is met groot succes gelukt! Het jongerencentrum zal nu geopend gaan worden.

De opening en tevens opendag van “The Unit” is op Zondag 29 januari 2012 van 13.00 tot 18.00 uur. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen. Jongerencentrum “The Unit” is gevestigd in het gebouw De Morgenster in het Weijerpark in Boxmeer, De Raetsingel 5.
Het programma van de opening bestaat uit diverse activiteiten, workshops en optredens.
We hebben een spectaculaire liveshow weten te boeken: de Groningse Rapper “Kraantje Pappi”. Vorige week is zijn album verschenen en zijn single “Waar is Kraan” wordt dagelijks gedraaid op de radio. Ook verschijnt hij in deze weken bij diverse TV programma’s en hij onder andere te zien op het festival Noorderslag. Naast deze liveshow zijn er nog diverse optredens uit de omgeving en hebben we ook activiteiten. De Sensation Cheerleaders uit Boxmeer zullen optreden, er zijn lokale rappers, bij goed weer is er een straatvoetbaltoernooi, je kan een henna laten zetten, sieraden workshop en nog meer.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.theunitboxmeer.nl