Deel dit artikel ‹ Terug

WK in USA weer een stap dichterbij voor Boxmeerse Cheerleaders

Geplaatst op: maandag 16 januari 2012In de eerste week van januari van dit nieuwe jaar, hielden de Boxmeerse Sensation Cheerleaders een statiegeldactie. Diverse leden hebben zich ingezet om statiegeldflessen in te zamelen bij het winkelend publiek. Door medewerking van Gall & Gall, Jan Linders, AH en Jumbo, en met een groot aantal enthousiaste bezoekers van deze winkels, is er een mooie financiële bijdrage binnengekomen. Onder andere voor materialen en outfits voor de sportclub, en tevens om de Amerika-droom verder te realiseren. Via deze weg willen de Sensation Cheerleaders nogmaals iedereen van harte bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de succesvolle actie!
Doordat de Sensation Cheerleaders in oktober 2011 met alle afdelingen Nederlands Kampioen zijn geworden, hebben vier teams zich geplaatst voor het World Championship Cheerleading in Orlando, Florida (Amerika). Dit alles gaat plaatsvinden van 26 t/m 30 april 2012 waarbij de Boxmeerse atleten Nederland, en dus ook Boxmeer, zullen gaan vertegenwoordigen alszijnde ‘Team Netherlands’.
Wilt U ook dat de cheerleaders verzekerd zijn van vertrek naar Orlando, en op de hoogte blijven omtrent de stand van realisatie van de reis? Kijk dan snel op www.boxmeergoesusa.nl. Klik op de button “steun ons”, voor een donatie of bijdrage om deelname aan het WK, en de ultieme droom van de Boxmeerse cheerleaders, waar te kunnen maken. De Sensation Cheerleaders, de trots van het Zuiden, staan te popelen om geschiedenis te gaan schrijven!