Deel dit artikel ‹ Terug

Spinningmarathon voor Alpe d'HuZes bijna uitverkocht

Geplaatst op: vrijdag 13 januari 2012


Inschrijven kan nog tot en met maandag 16 januari

Op donderdag 19 januari aanstaande wordt in sport-, party- en evenementencentrum Fitland in Mill voor de 4de keer een spinningmarathon georganiseerd. De opbrengst van deze marathon gaat zoals de voorgaande keren naar Alpe d’HuZes. Ondertussen is het maximum aantal inschrijvingen (180 fietsen) bijna bereikt. Maar de initiatiefnemers zijn nu naarstig op zoek naar extra spinningfietsen. Wilt u nog deelnemen? Reageer dan ZSM. Dat kan bij de receptie van Fitland in Mill of per mail op spinningmarathonmill@gmail.com.

Met heel wat spinningbikes wordt donderdagavond 19 januari de grote evenementenhal van Fitland omgetoverd tot een wielerhal, waar de deelnemers zich gedurende 4 uur in het zweet kunnen werken voor het goede doel, om mee te helpen in de strijd tegen kanker. Het motto hierbij is: ‘Opgeven is geen optie’! De opbrengst van deze marathon gaat ook deze keer weer naar Alpe d’HuZes. Een actie waarbij fietsers zich geheel belangeloos inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Als tegenprestatie voor de sponsoring fietsen ze in juni 6x op één dag de Alpe d’Huez op. Alpe d’HuZes is de enige organisatie waarbij elke euro naar het goede doel gaat dankzij het strikte anti-strijkstok beleid van de stichting.

Aanmelden kan via spinningmarathonmill@gmail.com of via de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Tel: (0485) 45 50 00; Ook voor vragen kun je bovenstaand e-mail adres gebruiken. Meer informatie en een impressie va n vorig jaar vind je op: www.fitland.nl/spinningmarathon.