Deel dit artikel ‹ Terug

Jonge ondernemer komt met gezamenlijk ondernemersinitiatief

Geplaatst op: vrijdag 6 januari 2012


Mark Gerritsma van Modehuis de Schettering in Mill is een gezamenlijk ondernemersinitiatief begonnen om voordeliger promotiemateriaal te kunnen verspreiden. “Ik ben een startende ondernemer,” vertelt de 20 jarige Gerritsma. “Ik wilde een flyer laten verspreiden hier in de gemeente Mill maar ik schrok wat van de prijs. Bovendien zou de flyer dan samengevoegd met diverse kranten op de deurmat vallen en dat wilde ik ook niet.”

Daarom zette hij een eigen netwerk op van jongeren die voor hem flyers in de hele gemeente Mill en Sint Hubert (ruim 4500 adressen) verspreiden. “Belangrijk is dat je de bezorgers ook een fatsoenlijke vergoeding geeft. Bij andere verspreiders vind ik dat belachelijk laag. Het gaat er wel om dat de bezorging goed gedaan wordt en daar mag je ze dan ook gerust een fatsoenlijke vergoeding voor geven.” Het netwerk van Mark bestaat op dit moment uit ruim 20 bezorgers in de hele gemeente Mill.

“Ondertussen zijn er ook al collega-ondernemers die via dit netwerk materiaal laten verspreiden en deze mogelijkheid wil ik ook aan alle andere ondernemers uit onze gemeente aanbieden.” Volgens Mark zijn dit soort gezamenlijke initiatieven een mooie mogelijkheid om de kosten te drukken en samen het ondernemersklimaat in de gemeente Mill te stimuleren.

Kijk voor meer informatie over Modehuis de Schettering en contactgegevens op www.schettering.nl