Deel dit artikel ‹ Terug

Midnightshopping met vuurwerkshow in Mill

Geplaatst op: donderdag 1 december 2011


Vrijdag 9 december 17.00 uur – 22.30 uur

Jaarlijks organiseert de OVMill afdeling detail een speciale avond om in de sfeer voor kerst te komen. Zo ook dit jaar en wel op vrijdag 9 december. Dan vindt u van 17.00 uur tot 22.30 uur in het centrum van Mill tal van marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar, her en der live muziek, gratis glühwein en chocolademelk, een lampionnenoptocht (19.30 uur) en een vuurwerkshow (22.15 uur) in het Landschapspark.

Na jaren lang onder de naam Midnightshopping georganiseerd te zijn heet dit evenement vanaf dit jaar Moonlightshopping. Maar ook nieuw is het vuurwerk wat als afsluiting van deze avond om 22.15 uur in het Landschapspark te horen en zien is. Maar te horen is er vanaf 17.00 uur in het Millse centrum ook al het een en ander. Zo zijn er her en der optredens van the Mix four Music in Charles Dickenssfeer, een blokfluitensemble van St Willibrord en accordeonisten Jos Driessen en Peter Roijendijk begeleiden samen met Kinderfeesten Mill de lampionnenoptocht die om 19.30 uur begint bij de kerk. In een podiumtent hoort u Leo Josemanders, leerlingen van muziekschool Music-Fun en muziekschool Paul van der Heijden, de Straetlappen en de jeugdige blokfluitgroep van muziekvereniging St Willibrord.

Van 17.00 uur tot 22.30 uur staan er ook heel wat marktkramen in de Kerkstraat en Hoogstraat. Daarbij veel kramen met kerstmateriaal maar ook diverse andere handelswaar is er te vinden. Scouting Mill zal zorgen voor enkele vuurkorven en gratis glühwein en chocolademelk. Dit dan zolang de voorraad strekt. Natuurlijk zijn ook alle winkels in het Millse centrum open tot 22.30 uur en in diverse horecagelegenheden is ook na die tijd nog voldoende activiteit te vinden.

Namens alle leden van de OVMill wensen wij u nu alvast fijne feestdagen en graag tot ziens op de Moonlightshopping in Mill. www.ovmill.nl