Deel dit artikel ‹ Terug

Vogel- en verzamelbeurs in cafe Royal te Mill

Geplaatst op: donderdag 1 december 2011


Iedere eerste zondag van de maand is er in café Royal aan de Kerkstraat in Mill een vogelbeurs. Op de tweede zondag van de maand vindt u er een verzamelbeurs. Dat zal ook in 2012 zo zijn. Maar voor het nieuwe jaar begint staat eerst aanstaande zondag 4 december nog een vogelbeurs op de agenda en zondag 11 december een verzamelbeurs.

Aanstaande zondag 4 december worden er van 9.30 uur tot 12.00 uur in café Royal de meest uiteenlopende vogels aangeboden. Als u vogels in wilt brengen voor deze beurs kan dat vanaf 9 uur. Toegang is 1 euro per persoon. Deze vogelbeurs is ook een mooi moment om met andere liefhebbers over vogels te praten, ervaringen uit te wisselen en zelf meer te weten te komen over deze hobby, hoe te beginnen en waar aan te denken. Op de eerste zondag in januari (1 januari) is er geen vogelbeurs, de eerste in 2012 is weer op zondag 5 februari. Daarna zoals gebruikelijk iedere eerste zondag van de maand.

Ook de maandelijkse verzamelbeurs, iedere tweede zondag van de maand, krijgt in 2012 een vervolg in café Royal. Alleen de tijd zal veranderen. Dit jaar en ook zondag 11 december aanstaande, is deze vanaf 13.00 uur. In 2012 zal de verzamelbeurs iedere tweede zondag van de maand voortaan gehouden worden van 10.00 uur tot 13.00 uur. Op deze beurs kunt u de meest uiteenlopende verzamelingen vinden, met elkaar ruilen en ook uw eigen verzameling laten zien. Een ideale beurs om op een laagdrempelige manier uw verzameling uit te breiden of van de hand te doen.

Kijk voor meer informatie over deze en alle andere activiteiten in café Royal aan de Kerkstraat in Mill in de online uitagenda op www.caferoyalmill.nl