Deel dit artikel ‹ Terug

Welnessboot zet koers richting winterfair en wintersfeer

Geplaatst op: donderdag 10 november 2011


Een gedeelte van de bemanning van de Wellnessboot in Mill is van 18 tot en met 24 november te vinden op de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs in Utrecht. Gedurende deze beurs blijft de Wellnessboot met als thuishaven het terrein bij Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill uiteraard in de vaart. Sterker nog, alles wordt in en rond dit wellness- en beautyresort voorbereid op een strenge winter waarbij dit thema te horen, zien, voelen en proeven is.

Vooral in de maand februari is de Wellnessboot helemaal in wintersfeer. Vaar in die maand mee met de nieuwe winterroute van de Wellnessboot. Deze WinterCruise is voor iedereen die liefhebber is van de Hollandse pot en de behaaglijke wellness faciliteiten van de Wellnessboot. Fakkels en vuurkorven verwarmen en verlichten de omgeving. Geniet van Koek & Zopie, de heerlijke hapjes en drankjes en de zorgvuldig uitgekozen winter behandelingen met bijpassende Comfort Zone producten. Onze matrozen aan boord maken het u zeer comfortabel. De Wellnessboot zal niet voor anker gaan voordat iedereen relaxt is.

Meer weten? Bezoek dan de Wellnessboot op de Margriet Winterfair van 18 tot en met 24 november in de Jaarbeurs in Utrecht of bekijk www.wellnessboot.nl