Deel dit artikel ‹ Terug

NIEUW: Kerstmarkt Langenboms Buuten

Geplaatst op: dinsdag 8 november 2011


LANGENBOOM - Voor de allereerste keer in de geschiedenis vindt op zaterdag 10 december a.s. Kerstmarkt Langenboms Buuten plaats. Femke, Jo en Nelly Kuppen van De Hinde en Monique Nelson van Het Mo'Ment slaan de armen wederom ineen en organiseren de eerste kersteditie van "Langenboms Buuten".

Langenboms Buuten

Afgelopen Tweede Pinksterdag vond het gloednieuwe initiatief onder de naam 'Langenboms Buuten' plaats. Het doel van dit evenement was om het lokale bedrijfsleven, organisaties, verenigingen en het toerisme en recreatie te stimuleren en zo de bezoekers van dit evenement een leuke dag uit te bezorgen. Met een bezoekersaantal over de 1000 was het evenement zeer geslaagd!

Kerstmarkt

Vanwege het succes in juni organiseert het kwartet op zaterdag 10 december 2011 Kerstmarkt Langenboms Buuten. Op het terrein van De Hinde te Langenboom worden langs een mooie aangelegde route tenten en kramen in kerstsfeer ingericht. Een ‘echte’ Kerstman, winterse kost en Glühwein vult het geheel aan. Zo wordt de kersteditie van Langenboms Buuten een gezellige middag/avond uit voor het hele gezin. Kerstmarkt Langenboms Buuten vindt plaats op zaterdag 10 december a.s. op het terrein van De Hinde gelegen aan de Rogstraat 17 te Langenboom. De aanvang is 15.00 uur en afloop rond 20.00 uur. De entree en het parkeren zijn gratis.

Kabouterland
Speciaal voor de gelegenheid wordt Kabouterland na 15 jaar nog eenmaal opengesteld voor de bezoekers van De Hinde. In Kabouterland ziet u de vier seizoenen waarin kabouters hard aan het werk zijn. Een lust voor het oog en groot plezier voor de kinderen.

Standhouders gezocht
Voor het evenement is de organisatie op zoek naar standhouders. Wanneer u als vereniging, hobbyist of bedrijf een dienst of product te bieden heeft welke geheel in de kerstsfeer past, meldt u zich dan aan via de website www.langenbomsbuuten.nl.