Deel dit artikel ‹ Terug

Kinderen van kindcentrum Kukel geven geld aan CliniClowns

Geplaatst op: dinsdag 1 november 2011


De afgelopen weken hebben de kinderen van kindcentrum de Kukel uit Cuijk zelfgemaakte ansichtkaarten verkocht om geld in te zamelen voor CliniClowns. Deze actie heeft tot nu toe € 1.269,00 opgelevert. Men kan nog tot en met de open dag deze ansichtkaarten kopen en tijdens de open dag van de Kukel, op zaterdag 5 november, zal een ambassadeur van CliniClowns het geldbedrag in ontvangst nemen.

CliniClowns Probeert ernstig en/of chronisch zieke kinderen ontspanning en afleiding te geven. Een heel goed doel vinden de kinderen van kindcentrum de Kukel. Daarom hebben zij zelf ansichtkaarten gemaakt en deze verkocht aan hun familie, vrienden, buren en andere bekenden. Dit heeft een mooi geldbedrag opgelevert.

Open dag Kukel
Op de open dag van de Kukel, op zaterdag 5 november van 10.00 tot 14.00 uur, overhandigen de kinderen het geld aan één van de ambassadeurs van CliniClowns. Iedereen is welkom op deze open dag, waarop ook andere leuke dingen voor de kinderen georganiseerd worden zoals schminken, kinderbingo, schilderijen maken en kinderfotografie.

Spring Kinderopvang
Kindcentrum Kukel is een locatie van Spring Kinderopvang. De Kukel bestaat uit kinderdagverblijf Kukel, peuterspeelzaal Zeppelin, peuterspeelzaal Vlinder, peuterspeelzaal Trommel, buitenschoolse opvang Pinguins, buitenschoolse opvang Regenboog, en de gastouders van het gastouderbureau van Spring. Kijk voor meer informatie op www.spring-kinderopvang.nl