Deel dit artikel ‹ Terug

Blues Alive Cuijk presenteert de eerste namen!

Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2011


Blues Alive Cuijk. Dit unieke festival in het Land van Cuijk vertegenwoordigt een ware kleurrijke bluescultuur. Voor deze twaalfde editie kunnen wij de eerste namen bekend maken.

Texas blues met veel slide en puntig gitaarwerk kan toevertrouwd worden aan één van de headlines voor deze editie van 2012: Smokin' Joe Kubek en Bnois King. Samen met hun eigen Amerikaanse stuwende en strakke ritmesectie zullen zij een boeiend en wervelend optreden neerzetten.

Julian Sas, onze eigen nationale bluestrots, is op veler verzoek opnieuw geboekt. Uiteraard zal hij van de gelegenheid gebruik maken om zijn nieuwe cd die in februari 2012 uitkomt te promoten. Het nieuwe project van de man uit Beneden-Leeuwen komt er aan! Het zal weer verrassend en spectaculair worden.

Voor de eerste keer komen ze naar Nederland, de Amerikaanse LZ Love and Lightning Red. Beiden zijn ze geboren onder de rook van Chicago. Sinds 2007 werken zij nu vanuit Austin Texas samen als duo. Het is een uniek duo met mooie rauwe stampende akoestische blues, wat tot nu toe nog alleen te zien was in onze buurlanden, Scandinavië en Zwitserland.

Rond 20 november wordt het volledige programma bekendgemaakt.


Blues Alive Cuijk, editie 12: zaterdag 24 maart, 20.15 uur
Schouwburg Cuijk: The Place To Be!


Informatie, reserveringen, kaartverkoop , hotelarrangement:
Schouwburg Cuijk
Bezoekadres: Grotestraat 62-66, 5431 DL Cuijk
Telefoon kassa: 0485-315107

Zaterdag 24 maart 2012
Aanvang: 20.15 uur
Deuren open: 19.00 uur

Losse toegangskaarten: € 29,50

www.bluesalive.nl
www.schouwburgcuijk.nl
www.hotelcuijk.nl/arrangement