Deel dit artikel ‹ Terug

Vuurwerk tijdens Moonlightshopping Mill

Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2011


Vrijdag 9 december 17.00 uur 22.30 uur

Op vrijdagavond 9 december staat de Moonlightshopping in het centrum van Mill weer op het programma. Eerder werd deze Midnightshopping genoemd, maar kreeg onlangs een nieuwe naam die beter past bij het evenement. Naast een nieuwe naam is er ook een nieuwe afsluiting van de Moonlightshopping. Dat zal namelijk gebeuren met een vuurwerkshow in het Landschapspark rond 22.15 uur. Deze vuurwerkshow wordt aangeboden door Stichting Activiteiten Mill en ondernemers betrokken bij een maandelijkse consumentenactie.

De Moonlightshopping start vrijdag 9 december om 17.00 uur. Tot 22.30 uur komt u in het centrum van Mill die avond helemaal in de sfeer voor kerst. In de Kerkstraat en Hoogstraat treft u tal van marktkramen aan met de meest uiteenlopende handelswaar, er is live muziek, gratis chocolademelk, glühwein en uiteraard staan er her en der vuurkorven. Aan de markt zal de Lokale Omroep Mill die avond een speciaal radioprogramma maken om ook de thuisblijvers in de sfeer van kerst te krijgen. Daarnaast is er ook voor de kinderen het een en ander te doen zoals een lampionnenoptocht en zullen Kerstmannen lekkere verrassingen uitdelen.

Wilt u op deze Moonlightshopping een marktkraam huren om ook uw handelswaar onder de aandacht te brengen? Neem dan contact op met Corné Kremers die deze Moonlightshopping namens de Ondernemersvereniging Mill organiseert. Dat kan via tel. 0485-325634, 06-10838612 of mail naar info@mosstime.nl. www.ovmill.nl