Deel dit artikel ‹ Terug

Mekker en Blerbal in Mill op zoek naar deelnemers

Geplaatst op: vrijdag 30 september 2011


Kinderen jeugd jongeren en volwassenen: zing mee!

In november barst overal het carnavalseizoen los. Zo ook in Mill. Dat op 5 november voor jongeren en volwassenen (vanaf 16 jaar) en op 25 november voor kinderen en jeugd (tot 16 jaar). Zaterdag 5 november zal gestreden worden om de grote Gèrmebokaal tijdens de Blèravond. Ook verschijnt dan het 54e prinsenpaar van ’t Germelaand. Vrijdagavond 25 november maken we kennis met de nieuwe jeugdheersers en staat het Mèkkerbal op het programma. Kinderen en jeugdigen strijden dan om de titel Mèkkerlied 2012.

Bij zowel het Blèr- als Mèkkerbal is nog ruimte voor deelnemers. Heb je dus een leuk lied wat bij zou dragen aan een gezellige avond en mogelijk de nieuwe carnavalsschlager van het jaar zou kunnen worden? Laat het dan de organisatie weten en doe mee. Ook als je zin hebt mee te doen maar geen liedje hebt kun je contact opnemen. De organiserende commissies helpen dan met het zoeken naar een liedje of laten je weten waar en bij wie je terecht kunt voor leuke teksten, melodieën of complete carnavalsschlagers.

Belangstelling? Voor de Blèravond kun je terecht bij Marco vd Heijden via bleravond@germelaand.nl of tel. 454074. Sabine Kremers is contactpersoon voor het Mèkkerbal. Zij is te bereiken op tel. 454901 of per mail op mekkerbal@germelaand.nl. www.germelaand.nl
advertentie