Deel dit artikel ‹ Terug

Maak een afspraakje met gemeente Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 27 september 2011


Geen wachttijd bij de publieksbalie als u een afspraak maakt

Inwoners van gemeente Cuijk kunnen vanaf nu ook online een afspraak met de publieksbalie van de gemeente maken. Met een afspraak hoeft u niet meer te wachten tot u aan de beurt bent. Bij het maken van de afspraak geeft u aan waarvoor u komt, zodat de baliemedewerker de nodige voorbereidingen kan treffen. Hiermee vergroten we de kans dat u in één keer antwoord op uw vraag krijgt.

Regel ’t online
Onder het motto ‘Regel ’t online’ wil gemeente Cuijk inwoners waar mogelijk de gelegenheid geven om zaken digitaal met de gemeente af te handelen. Een aantal diensten zijn al volledig digitaal te bestellen, zoals verschillende uittreksels en het doorgeven van een verhuizing naar of binnen gemeente Cuijk. Voor diensten waarbij we u nog wel vragen om langs te komen in het gemeentehuis, kunt u vanaf nu online een afspraak met de publieksbalie inplannen. Op deze manier weet u zeker dat u niet hoeft te wachten. Daarnaast zijn wij voorbereid op uw vraag, zodat we de benodigde gegevens alvast voor u kunnen verzamelen. Ook dat scheelt u tijd.

Afspraak maken
U kunt een afspraak maken via www.cuijk.nl voor onder andere het aanvragen van een identiteitsbewijs, uittreksel of parkeerontheffing, het inzien van een bestemmingsplan of bouwtekening en de aanvraag van een vergunning. Het aantal producten en diensten waarvoor online een afspraak gemaakt kan worden zal komend jaar verder uitgebreid worden. Als uw vraag er niet tussen staat kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken. De publieksbalies zijn beschikbaar voor afspraken tijdens de reguliere openingstijden, met uitzondering van de woensdagavond.

Maak er gebruik van!
Wij hopen dat veel mensen van deze mogelijkheid gebruik gaan maken. De gemeente wil hiermee de dienstverlening verder optimaliseren. Werken op afspraak zorgt voor minder wachttijd en we kunnen u beter helpen doordat uw vraag van te voren bekend is. Op dit moment zijn er twee balies beschikbaar voor afspraken, als er veel gebruik van gemaakt wordt gaan we dit verder uitbreiden.

http://www.cuijk.nl/