Deel dit artikel ‹ Terug

Vraag het de varkenshouder tijdens het Weekend van het Varken

Geplaatst op: vrijdag 9 september 2011


Op zaterdag 10 en zondag 11 september kan iedereen varkens komen kijken bij Varkensbedrijf Egelmeers van Wilbert,Trudie en Math Egelmeers in Wanroij. Tijdens het Weekend van het Varken kunt u vragen stellen aan de varkenshouders en voor kinderen wordt er van alles georganiseerd zoals big knuffelen en schilderen. Ook zijn er lekkere HAPJES en DRANKJES.

Vijfde jaar Weekend van het Varken
Dit jaar stellen 30 varkensbedrijven in heel Nederland hun bedrijf open tijdens het Weekend van het Varken. Op www.stapindestal.nl staan alle locaties. Het weekend wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd door de Stichting Varkens in Zicht om de moderne varkenshouderij voor iedereen toegankelijk en inzichtelijk te maken.

Stap in de Stal bij varkensbedrijf Egelmeers
Tijdens het Weekend van het Varken zijn er meerdere varkenshouders aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld wat ze eten en hoe vaak ze voer krijgen en waar dat voer vandaan komt? Stel uw vragen gerust! De openingstijden zijn van 12.00 u tot 17.00 u.
U vindt het bedrijf aan Park nummer 7 in Wanroij.

Twitter mee en win een fotoshoot voor het hele gezin
Twitteraars opgelet! Zet de mooiste foto van je bezoek aan een varkensstal op Twitter met de hashtag #WvhV, word volger van @stap_indestal en maak kans op één van de drie professionele fotoshoots voor het hele gezin! Kijk op www.stapindestal.nl voor meer informatie.