Deel dit artikel ‹ Terug

Wilbertoord pakt gigantisch "uut"! Op 11 september 2011

Geplaatst op: woensdag 24 augustus 2011


editie 2011 wordt spectaculairder en gekker dan ooit tevoren

Wilbertoord – Op zondag 11 september kunt u tijdens “Wilbertoord pakt uut” genieten van een uitgebreid activiteitenprogramma. Of je nu wilt komen kijken naar de Cross demonstraties met legertanks, deelnemers Parijs Dakar, Zwarte Cross of gewoon gezellig komt neuzelen bij de MEGA KOFFERBAKVERKOOP, de hobbyistenmarkt en de kermisattracties voor ieder wat wils!!

De organiserende vereniging de Peeltuffers presenteert vol trots haar uitgebreide evenementen programma zoals een grote oldtimershow met: tractoren, unimogs, oldtimer volkswagens, vrachtwagens, bromfietsen en oude ambachten. Bezoekers kunnen genieten van het uitgebreide showprogramma met o.a. de dierenshows met ezels, paarden, honden en roofvogels. Daarnaast zijn er dansworkshops en optredens van majorettes en countryline dancers. Op de gezellige terrassen kunt u genieten van het gezellige dweilorkestenfestival. Kinderen kunnen Quad & Pony rijden, er zijn luchtkussen en er worden huifkartochten georganiseerd. “Wilbertoord pakt uut” is een uitje voor het hele gezin!! www.wilbertoordpaktuut.nl

Helikopter of Luchtballon
Lijkt het u spannend deze fantastische show vanuit de lucht te bekijken, boek dan nu alvast een ticket voor de helikoptervluchten of ballonvaarten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Gidi de Wit ( 06-128 225 89 / peeltuffers@gmail.com ).