Deel dit artikel ‹ Terug

Weijerpark wordt weer Muziekpark

Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2011


Boxmeer - Op 20 en 21 augustus vindt het tweedaagse festival Muziekpark plaats in het Weijerpark in Boxmeer. Op zaterdag van 18.00 tot 01.00 uur kunnen dance-liefhebbers hun hart ophalen met artiesten als Technasia, Marc Romboy en V.E.R.S. Op zondag van 14.00 tot 23.00 uur geven lokale bands een eenmalig eerbetoon aan bands als Queens of the Stone Age, The Doors en Amy Winehouse.
Zaterdag 20 augustus staat de hele avond en nacht in het teken van de housemuziek. Feestje aan de Gracht maakt zich na de buitengewoon succesvolle (en uitverkochte) editie van vorig jaar weer klaar voor een zevende knaller. Ook dit jaar is er weer gezocht naar top-dj's om het publiek te trakteren met een heerlijke sound, die vergezeld wordt door een spetterende licht- en lasershow. Alle artiesten op een rij: Technasia, Marc Romboy, Applescal, Egbert, Q-N, Détaché, DJ FFF, V.E.R.S, VJ Slof & Nadia. En dat allemaal voor het eerst verspreid over twee podia. Kaarten zijn te bestellen via www.muziekpark.nl/#/tickets/. Feestje aan de Gracht wordt ongetwijfeld weer een avond voor in de boeken. Ook zal er weer een afterparty plaatsvinden in de oude bioscoopzaal van Riche die wordt verzorgd door dj's De Man, Timbalism en Remy. Afterparty tickets zijn los verkrijgbaar voor € 5,- bij Hotel Riche en Brasserie De Bock.
Zondag 21 augustus draait onder de naam Volt Rocks Out geheel om rockmuziek. Muzikanten van lokale (gelegenheids-)bands blokken al maandenlang intensief om op deze dag een daverend optreden te verzorgen. Ze treden eenmalig in de voetsporen van hun legendarische helden en geven ze op die manier een waardig eerbetoon. Voor letterlijk één optreden verdiepen de muzikanten zich maandenlang in de door hen gecoverde artiest. Dat is ook waar Volt Rocks Out zich in onderscheidt, de acts die je hier ziet zijn eenmalig en exclusief. De volledige lijst: Queens of the Stone Age, The Doors, Judas Priest, Amy Winehouse, The Who, Toto, Free en DeWolff. Volt Rocks Out is veel voor weinig, want de entrée is zoals ieder jaar weer helemaal gratis. Voor de kleintjes is er op zondag zelfs een heus luchtkasteel, zodat u met het hele gezin een kijkje kunt komen nemen.
Muziekpark is ontstaan uit een samenwerking van Feestje aan de Gracht, Volt en De Weijer. Het Weijerpark wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot festivalterrein. Bakker Bart zal u, met een mooie stand, de lekkerste broodjes aanbieden op het terrein. Kijk voor een goede sfeerimpressie en informatie op www.muziekpark.nl