Deel dit artikel ‹ Terug

Boxmeer presenteert

Geplaatst op: maandag 3 september 2007


’t Wordt zondag 30 september weer een bijzondere dag in Boxmeer. Wel vaker zijn op zondag de winkels open en zetten de ondernemers hun beste beentjes voor. Koop Zondag met 6e maal de Halve Marathon, georganiseerd door de Atletiekvereniging AV-Sporting Boxmeer. In Het wordt een totale sportieve en muzikale dag met als thema ‘Boxmeer presenteert’.

Halve Marathon
Voor de zesde keer organiseerde de Atletiekvereniging Boxmeer de deze Halve Marathon in samenwerking met de Boxmeers Ondernemers Club.
Een combinatie van sportief en ontspanning, van bezig zijn en bezig gehouden worden, en voor elk wat wils. Maar er is meer!

Presentatie sportverenigingen
Evenals vorig jaar roept de Boxmeerse Ondernemers Club weer Boxmeerse sportverenigingen op om zich deze dag te komen presenteren in het centrum, met als doel om het winkelend publiek kennis te laten maken met een mix van de bekende en onbekende sportverenigingen die Boxmeer rijk is.
Aan iedere sportvereniging die meedoet wordt gevraagd om niet alleen foldertjes uit te delen met daarin een uitleg wie ze zijn en wat ze doen, maar om vooral ook te laten zien wie ze zijn en wat ze doen.

Meedoen?
Elke Boxmeerse sportvereniging die mee wil doen en zich wil presenteren op zondag 30 september kan een inschrijfformulier aanvragen.
Dit is te verkrijgen bij de Boxmeerse Ondernemers Club; te bereiken via Jan Tunnissen, Veerstraat 27, tel.nr. 573637. Het is ook mogelijk om per e-mail een inschrijfformulier aan te Downloaden via jantunnissen@koopcentrumboxmeer.nl

Mogelijkheden
De Boxmeerse Ondernemers Club kan regelen dat je voor de presentatie een marktkraam ter beschikking hebt. We willen ook graag weten hoeveel m2 je denkt nodig te hebben en welke speciale attractie of actie jullie in gedachten hebben om je zo flitsend mogelijk te presenteren. Laat het weten of overleg even met Jan!

Informatie
Nogmaals: Jan Tunnissen, Veerstraat 27, tel.nr. 573637. Per e-mail: jantunnissen@koopcentrumboxmeer.nl

De Boxmeerse Ondernemers Club rekent op een drukke, sportieve, gezellige Open Zondag op zondag 30 september 2007.
advertentie