Deel dit artikel ‹ Terug

Bruidsbeurs op Kasteel Tongelaar in Mill

Geplaatst op: donderdag 28 juli 2011


Het sfeervolle Kasteel Tongelaar in Mill staat zondag 25 september van 12:00 tot 16:00 uur in het teken van trouwen.

Kasteel Tongelaar is een prachtige officiële trouwlocatie op Landgoed Tongelaar. Landgoed Tongelaar is, met zijn bosrijke omgeving, prachtige kasteel en gemoedelijke boerderij De Benedenhof, bij uitstek de locatie om romantisch te trouwen.

Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden is er door Bruidsbeurs Noord-Brabant op Kasteel Tongelaar een inspirerende bruidsbeurs georganiseerd. Een scala aan bedrijven uit de trouwbranche zal deze dag haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren.

De bezoeker van deze bruidsbeurs, kan genieten van de laatste trends op huwelijksgebied.
Naast het beleven van de romantische sfeer die dit kasteel uitstraalt kunt u op deze dag terecht voor informatie over o.a. bruidsjaponnen, weddingplanner, trouwringen, fotograaf, catering, decoratie, bruidstaart, entertainment, trouwvervoer, videograaf en huwelijksbedankjes. Tevens wordt iedere bezoeker getrakteerd op het prachtige glossy magazine “Huwelijk in Noord-Brabant”,spetterende bruidsshows, optredens, demonstraties, beursaanbiedingen en nog veel meer.

De bruidsbeurs is geopend op zondag 25 september van 12:00 tot 16:00 uur. De bruidsbeurs is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de unieke mogelijkheid een kijkje te nemen in de verschillende zalen en de intieme binnenplaats van Kasteel Tongelaar.

Meer informatie is te vinden op de website www.BruidsbeursNoordBrabant.nl
GRATIS ENTREE – Be Inspired!

Naam bruidsbeurs : Bruidsbeurs Noord-Brabant
Datum en tijd : Zondag 25 september 2011 van 12:00 tot 16:00 uur
Locatie : Kasteel Tongelaar
Adres : Tongelaar 12-16 – 5451 HS MILL
Entree : Gratis
Website : www.bruidsbeursnoordbrabant.nl
E-mail : info@bruidsbeursnoordbrabant.nl
advertentie