Deel dit artikel ‹ Terug

Vakantiejaarmarkt Mill woensdag 27 juli

Geplaatst op: donderdag 14 juli 2011


10.00 uur – 18.00 uur in het centrum van Mill

Op woensdag 27 juli is het centrum van Mill weer bijna te klein. Dan vindt u er namelijk zo’n 400 marktkramen, stands en verkoopwagens, gezellige terrasjes, muziek en entertainment, attracties voor kinderen en vooral veel gezelligheid. Die dag wordt namelijk van 10.00 uur tot 18.00 uur de Vakantiejaarmarkt in Mill gehouden.

RKSV Juliana Mill en Stichting Activiteiten Mill organiseren woensdag 27 juli deze 28e Vakantiejaarmarkt. Traditioneel is deze op de eerste woensdag van de bouwvakvakantie (mits dit gelijk valt met de Nijmeegse Vierdaagse) en trekt jaarlijks naar schatting 20.000 bezoekers naar het Millse centrum. Bij de organisatie heeft Juliana en SAM assistentie van organisatiebureau Koolen en Koolen. Een dergelijk grote markt is namelijk qua voorbereiding en uitvoering een behoorlijk grote klus. Vandaar dat daarvoor de professionele samenwerking met Koolen en Koolen is gezocht die bovendien de juiste contacten hebben met kooplieden en standhouders. Zo is een gevarieerde, gezellige en sfeervolle markt gegarandeerd en daar draait het bij de Vakantiejaarmarkt allemaal om.

Ook dit jaar zijn er weer her en der attracties en is er live muziek te vinden tijdens deze jaarmarkt. Bij café Royal is dat alles vooral in het teken van country en de horecaondernemers van het Lagerhuis, Erica en Amanshof verzorgen een groot terras met muziek en entertainment bij voormalig garagebedrijf Vlaar. Voorheen stonden zij op het gemeentehuisplein, maar daar verschijnt nu Sociaal Cultureel Centrum Myllesweerd. Verder zijn er op het bijna 2 kilometer lange parcours uiteraard meerdere terrasjes om even bij te komen van het shoppen en de inwendige mens te versterken.

Nu alvast in de sfeer komen voor deze Vakantiejaarmarkt op woensdag 27 juli in Mill of deelnemen aan de prijsvraag waarmee u een kans kunt winnen op 1 miljoen euro? Surf dan naar www.vakantiejaarmarkt.nl.