Deel dit artikel ‹ Terug

Open dag Peuterspeelzaal de Trommel en BSO de Regenboog groot succes!

Geplaatst op: donderdag 30 juni 2011


De open dag die Spring Kinderopvang organiseerde bij peuterspeelzaal de Trommel en buitenschoolse opvang De Regenboog op donderdag 23 juni jl. was een groot succes. Er waren veel ouders die een kijkje kwamen nemen bij zowel de peuterspeelzaal als de buitenschoolse opvang.

Het publiek tijdens deze open dag was zeer gevarieerd. Naast bestaande ouders die hun kinderen al op de peuterspeelzaal of de buitenschoolse opvang hebben zitten, waren er veel ouders (en ook opa's en oma's) die zich kwamen oriënteren.

Leuke activiteiten
Naast veel informatie waren er ook allerlei activiteiten te doen. Er was een springkussen aanwezig, kinderen konden zich laten schminken en ze konden koekjes versieren. In een loungehoek werden tekenfilms gedraaid en in de gymzaal van basisschool de Regenboog konden kinderen volop spelen met onder meer een Soundstep, grote legoblokken en een klimparcours.

Inschrijvingen
Belangstellenden konden zich direct inschrijven voor zowel de peuterspeelzaal als de buitenschoolse opvang. Voor diegenen lag er een leuk rugzakje klaar met enkele presentjes. Aanmeldingen na deze open dag zijn uiteraard ook mogelijk. Voor aanmelden en-of meer informatie kunt u contact opnemen met de Klantenservice van Spring Kinderopvang via 088 - 2088208. Contactpersonen zijn Milie Flink (peuterspeelzaal) en Ingka Meijs (buitenschoolse opvang).