Deel dit artikel ‹ Terug

Lokale Omroep Mill op zoek naar nieuwe medewerkers

Geplaatst op: vrijdag 17 juni 2011


L.O.M. wil RTV programma’s uitbreiden

De Lokale Omroep Mill wil haar programmering op radio en TV graag uitbreiden. Hiervoor is dan uiteraard ook een uitbreiding van het aantal medewerkers nodig. Daarom, vindt u het leuk om radio- en televisieprogramma’s te maken? Vindt u het leuk de techniek van RTV programma’s te doen? Vindt u foto’s en filmbeelden maken leuk of wilt u creatief en of journalistiek bezig zijn op radio, TV en of TV krant? Neem dan contact op met de Lokale Omroep Mill. Maar ook op diverse andere gebieden is assistentie van harte welkom, dus . . . .

De Lokale Omroep Mill maakt al sinds 1988 non-stop radio en TV programma’s. Dat doet zij met een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Radioprogramma’s zijn te beluisteren in de vrije ether op FM 107.3, op de kabel op FM 87.5 en wereldwijd via de website van de Lokale Omroep Mill (www.lokaleomroepmill.nl). Daarnaast heeft de L.O.M. 24 uur per dag en 7 dagen in de week een TV krant en regelmatig televisie-uitzendingen. Dit alles wordt gemaakt vanuit de studio aan de Parallelweg en vanaf maart 2012 vindt u de L.O.M. studio in het nieuwe Sociaal Cultureel Centrum Myllesweerd.

Nu al, maar zeker wanneer de studio verhuist is naar Myllesweerd zijn er vele mogelijkheden om de RTV uitzendingen uit te breiden. Dat kan echter alleen wanneer er ook een uitbreiding is van (vrijwillige) medewerkers. Daarom, bent u op zoek naar een nieuwe leuke hobby waarmee u niet alleen u zelf, maar tevens de kijkers en luisteraars een plezier doet, denk dan aan de Lokale Omroep Mill.

Loop eens vrijblijvend bij de studio van de L.O.M. binnen of maak telefonisch een afspraak voor een rondleiding via 0485-455091. Mailen kunt u naar info@lokaleomroepmill.nl. www.lokaleomroepmill.nl